HARRAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Harran. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 22:59 Lekker eten" op tijd klaargemaakt
5 mei 2024 om 16:38 Ik kom al 17 jaar bij Harran.. stelt me nooit teleur. Altijd vers en heerlijk!
2 mei 2024 om 9:08 Been coming here for 16 years and they have never gotten an order wrong. Always tasty and I would argue they have the best fries in Rotterdam Noord!
25 apr 2024 om 19:38 Portie is veel kleiner geworden, bij de beyti zat normaal gesproken een bakje met groenten. Dat is er ook uit. Prijs en kwaliteit verhouding is ook niet meer wat het was. Jammer ik was vaste klant, maar dit was het eerlijk gezegd niet meer waard.
19 apr 2024 om 21:37 Uitstekend eten voor een redelijke prijs!
10 apr 2024 om 19:47 Heerlijk zoals altijd! Meestal kies ik ervoor om af te halen bij Harran, maar vandaag lukte dat niet. Desondanks kwam het eten warm aan en was het net zo lekker!
31 mrt 2024 om 22:09 Ik heb heerlijk gegeten
23 mrt 2024 om 19:57 Lekker! Verse patat, goeie burger. Kapsalon had iets pittiger gekund.
5 mrt 2024 om 21:58 Prima kapsalon, maar wel allemaal op het toilet geëindigd die avond. Vlees niet goed gebakken denk ik?
3 mrt 2024 om 19:16 Lekker en goede porties! Kapsalon viel wel tegen qua vlees, voelde niet heel goed gegrild (wel gaar maar niet lekker bruinig gegrild)
29 feb 2024 om 21:43 Lekker eten moest wel lang wachten want
29 feb 2024 om 18:44 Weer heerlijk gegeten!